Werk je met meerdere mensen aan je campagnes? Nodig dan je collega's uit in je bedrijfsaccount. Zo werken jullie samen aan orders, berichten en creators.
In het kort
- Je beheert je team via Instellingen › Team.
- Er zijn drie rollen: Eigenaar, Admin en Medewerker.
- Een uitnodiging is 7 dagen geldig.
Waar beheer je je team?
- Ga naar Instellingen › Team.
- Onder Teamleden zie je wie er toegang heeft tot jullie bedrijfsaccount en welke rol iedereen heeft.
Hoe nodig je een collega uit?
- Klik in Instellingen › Team op Uitnodigen.
- Het venster Teamlid uitnodigen opent. Vul het e-mailadres van je collega in.
- Kies bij Rol voor Medewerker of Admin.
- Klik op Uitnodiging versturen.
Je collega ontvangt een e-mail met een link om lid te worden van je team. Zolang de uitnodiging nog niet is geaccepteerd, staat die onder Openstaande uitnodigingen. Daar zie je ook tot wanneer de uitnodiging geldig is. Wil je een uitnodiging intrekken? Klik dan op Annuleren.
Let op: je collega accepteert de uitnodiging met een bedrijfsaccount op hetzelfde e-mailadres waar de uitnodiging naartoe is gestuurd. Heeft je collega nog geen account? Lees dan Hoe maak ik een opdrachtgever account? Een account kan maar bij één team horen.
Welke rollen zijn er?
- Eigenaar: de eigenaar van het bedrijfsaccount. Heeft volledige toegang en is de enige die admins kan verwijderen.
- Admin (Volledige toegang): kan teamleden uitnodigen en verwijderen, uitnodigingen annuleren en heeft toegang tot alle instellingen, zoals Financiën, Team en Integraties. Een admin kan geen andere admins verwijderen.
- Medewerker (Orders, berichten en creators): werkt mee aan orders, berichten en creators. De tabbladen Financiën en Team zijn vergrendeld en Integraties is niet zichtbaar.
Goed om te weten: alle teamleden zien de orders van jullie bedrijf. In Orders zie je in de kolom Besteld door wie een order heeft geplaatst.
Hoe verwijder je een teamlid?
Ga naar Instellingen › Team en klik naast het teamlid op het prullenbak-icoon. De eigenaar kan niet worden verwijderd. Heeft een teamlid nog actieve orders, dan kun je hem of haar (nog) niet verwijderen.
0 opmerkingen
U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.